Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-09@09:40:42 GMT

گاهی وقت ها به حال شما پاسداران غبطه می خورم

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۸۶۰۲۲

گاهی وقت ها به حال شما پاسداران غبطه می خورم

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در آئین افتتاحیه برنامه های ماه مبارک رمضان و گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه حضرت قمربنی هاشم علیه السلام با تبریک حلول ماه ضیافت الهی، به تشریح مختصات و ظرفیت های ویژه و خاص ماه ضیافت الهی پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام گفت: برای بهره مندی بیشتر از فضایل ماه مبارک رمضان باید با اخلاص بیشتر حرکت نموده و از کسالت و تنبلی و وقت گذرانی پرهیز کرد؛ زیرا اعمال این بیشتر از ماه های دیگر سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه شهرکرد افزود: ادعیه، اعمال، نمازها، مراقبت های بیشتر و تلاوت قرآن برای ماه رمضان سفارش شده که به منظور رسیدن انسان به کمال و بهره مندی از فیوضات ماه مهمانی پروردگار متعال است.

وی، ادامه داد: آنچه بیشتر از همه انسان را به اهلبیت علیهم السلام نزدیک تر می کند، ورع از محارم الله، یعنی چشم پوشی از معاصی و گناهان است.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای این ماه، نماز ودعاهای ویژه ای وارد شده که به قدر میسور باید استفاده کنیم؛ اما دعای برجسته این ماه، دعای افتتاح است که از زبان نایب خاص امام عصر(عج)، ابوجعفر محمد بن عثمان نقل شده و این دعا را بسیاری از علمای بزرگ همچون سید ابن طاوس، شیخ طوسی، مرحوم کفعمی و مجلسی نیز نقل کرده اند و شیخ عباس قمی نیز در مفاتیح آن را آورده و مرحوم مجلسی با قاطعیت این دعا (دعای افتتاح) را از ناحیه مقدسه می داند.

وی، افزود: دعای افتتاح دارای 4محور اساسی است که جنبه های تکلیفی، هدایت گری و جهت دهی در آن وجود دارد و اولین محور آن حمد پروردگار متعال است و در این حمد 18 بار الحمدلله تکرار شده و بعد از هر الحمدللهی یک مجموعه بلند از معارف بیان گردیده است.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد به تفاوت حمد با مدح پرداخت و گفت: حمد به معنای ستایش است و مدح نیست، مدح به مفهوم تعریف و تمجید می باشد؛ اما حمد ستایش از صاحب اقتداری است که همه ویژگی ها و صفات کمال را داراست.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام با اشاره به رحمت واسعه الهی، خاطرنشان کرد: یک نکته از فرازهای دعایی افتتاح اشاره به رحمت الهی و همچنین در کنار این رحمت وسیع، عذاب الهی دارد که این عذاب نیز از حکمت خداوند سرچشمه می گیرد.

وی، گفت:  توحید، نفی شرک و دعاهای بسیار مهم که چراغ راه هستند از محورهای دیگر دعای افتتاح به شمار می روند وباید بدانیم که دعا صرف طلب حاجت نیست؛ بلکه جهت است و باید در این مسیر بکوشیم.

نماینده ولی فقیه در استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به فرازی از دعای افتتاح، که پیرامون تحقق دولت کریمه حضرت ولی عصر (عج) می باشد، اظهار کرد: رسالت شما پاسداران تحقق این بخش از دعاست و باید خدا را شاکر باشید که توفیق یافته اید لباس سبز پاسداری در سایه ولایت و زعامت نایب حجت خدا را به تن کنید.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام، تصریح کرد: من گاهی وقتها به حال شما پاسداران غبطه می خورم، شما عزیزانی که با اخلاص این لباس سبز را پوشیده و زینت به آن داده اید. شما یاوران و زمینه سازان حکومت ولی عصر(عج) هستید.

وی، گفت: دعای مستمر من و شما باید این باشد" اللهم الجعلنا زین لاولیائک ولولیک"، یعنی خدایا حالا که به ما توفیق پوشیدن لباس سبز بلانده دادی، ما را زینت برای دین و مولایمان آقا امام زمان(عج) قرار بده و از انحرافات حفظ کن، مبادا عُجب و غرور ما را بگیرد و ما را از آفات حفظ بفرما.

حجت الاسلام والمسلمین نکونام، در ادامه با روایت حدیثی از امام صادق علیه السلام، به اهمیت دعای مؤمن و پاداش الهی برای آن اشاره کرد و گفت: خداوند در قیامت به ازای دعاهایی از مؤمنان که در دنیا اجابت آنها را به تأخیر انداخته، چنان پاداشی می دهد، که آن مؤمن آرزو کند ای کاش هیچ دعایی از او در دنیا مستجاب نشده بود.

وی، در پایان تصریح کرد: دعا آثار روحی و درونی نیز دارد و باید تلاش کنیم در ماه مبارک رمضان بیشتر دعا کنیم و با خداوند باری تعالی ارتباط بگیریم.

منبع: بسیج نیوز

کلیدواژه: لباس سبز پاسداری ضیافت الهی ماه رمضان هفته عقیدتی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۸۶۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره تیرباران اولین وزیر زن در ایران

ساعت یک و سی دقیقه‌ی بامداد پنج‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۳۵۹ اسفند فرخ‌رو پارسا (۱۳۰۱-۱۳۵۹) وزیر آموزش و پرورش کابینه‌ی هویدا توسط دادگاه انقلاب مفسد فی‌الارض تشخیص داده و در زندان اوین تیرباران شد. روابط‌عمومی دادستان کل انقلاب اسلامی ایران در بامداد همان روز اعلام کرد که اسفند فرخ‌رو پارسا وزیر اسبق آموزش و پرورش ساعت یک و نیم بامداد امروز تیرباران شدند.

متن اطلاعیه‌ی روابط‌عمومی دادستانی کل انقلاب که در اختیار روزنامه‌ی کیهان (۱۸ اردیبهشت ۵۹) قرار گرفت در مورد تیرباران پارسا به این شرح بود:

«اسفند فرخ‌رو پارسا: وی طبق رای شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب اسلامی که در وقت فوق‌العاده تشکیل شد به جرم حیف و میل و غارت بیت‌المال و اشاعه‌ی فساد و فحشا در فرهنگ مملکت با به کار گماردن افراد هرزه در سمت‌های مهم وزارتی و ترتیب دادن اردوگاه‌های اختلاطی و زیر پا گذاشتن اخلاق اسلامی از ائمه‌ی کفر و ضلال و از مصادیق روشن مفسدین فی‌الارض تشخیص داده و مطابق نص صریح قرآن وی را محکوم به اعدام و استرداد کلیه‌ی اموال منقول و غیرمنقول محکوم شد.»

نحوه‌ی دستگیری

فرخ‌رو پارسا در شامگاه شنبه ۱۷ بهمن ۱۳۵۸ یعنی درست یک سال پس از انقلاب وقتی در منزل دختر و دامادش به سرمی‌برد توسط پاسداران انقلاب دستگیر شد. روزنامه‌ی اطلاعات فردای آن روز در این باره نوشت: «وی که اسفند خانم نام دارد، دیشب زمانی که به اتفاق شوهرش سرلشکر بازنشسته شیرین‌سخن در منزل دامادش واقع در فرمانیه بودند دستگیر گردید. فرخ‌رو پارسا پس از دستگیری به کمیته‌ی مرکزی انتقال یافت.»

سخن‌گوی کمیته‌ی مرکزی نیز در مورد دستگیری او گفت: «به ما اطلاع داده شده بود که وزیر آموزش و پرورش کابینه‌ی هویدای معدوم در تهران دیده شده است. ما بلافاصله در این زمینه تحقیق کردیم و سرانجام پاسداران آگاه شدند که وی به اتفاق شوهرش سرلشکر شیرین‌سخن در منزل دامادشان به سر می‌برد. پاسداران با آگاهی از این موضوع با حکم دادستانی به منزل داماد اسفند خانم مراجعه کردند. هنگام مراجعه پاسداران فرخ‌رو پارسا مقاومت می‌کند، ولی پاسداران سرانجام او را به اتفاق شوهرش به کمیته‌ی مرکزی انتقال دادند.» (اطلاعات ۱۸ بهمن ۵۸)

آخرین دفاع

در نیمه‌ی اردیبهشت ۱۳۵۹ پارسا در آخرین دفاع خود پس از ۹ جلسه محاکمه که در شعبه‌ی اول دادگاه انقلاب برگزار می‌شد از امام خمینی تقاضای عفو کرد. او گفت:

«از فرصتی که به من برای آخرین دفاع از خودم داده شده است متشکرم. در طول خدمت چندین‌ساله‌ام در سمت وزیر آموزش و پرورش همواره سعی می‌کردم که بهترین معلمان را به خدمت آموزش و پرورش درآورم. من سعی کردم کتاب انقلاب سفید شاه مخلوع را که به صورت [ناخوانا]درآمده بود از برنامه‌ی درسی دانش‌آموزان حذف نمایم. تمام سعی من در طول خدمتم این بود که برنامه‌های آموزشی و پرورشی دانش‌آموزان را بهبود بخشم و کوشش می‌کردم دانش‌آموزان به موازات فراگرفتن دروس خود با حرفه و صنعت و فنون نیز آشنا شوند... سخنان من در جمع مدیران مدارس مذهبی که یکی از شاکیان من در دادگاه آن را عنوان کرد به این صورت بود که من در آن جلسه درباره‌ی حجاب زنان گفتم که حجاب نباید مانع فعالیت‌های اجتماعی زنان گردد. در آن زمان دختران مدارس مذهبی در فعالیت‌های ورزشی اصلا شرکت نمی‌کردند. من در تمام بخش‌نامه‌های خود زنان معلم را به پوشیدن لباس‌های سنگین و با حجاب دعوت می‌کردم. در مورد شکایت مدیر مدرسه‌ی نرسی از من باید بگویم پرونده‌ی این مدرسه و علت بستن آن را باید دادگاه دقیقا مورد مطالعه قرار دهد. من در این دادگاه بیش از هر چیز اعتقاد به حقیقت دارم. اکنون من به عفو امام چشم دوخته‌ام و امید دارم دادگاه عدل اسلامی و با این‌که وزرایی را که جزو مهره‌های حساس مملکتی و هم‌چنین از مهره‌های حساس حزب رستاخیز بودند بخشیده است مرا نیز شامل عفو امام بنماید.» (کیهان: ۱۵ اردیبهشت ۵۹)

دیگر خبرها

  • محبت به اهل بیت (ع) از نعمت های الهی است
  • گرفتاری‌های ما در چه چیزی ریشه دارد؟
  • افتتاح پروژه ملی آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در ساوه
  • در دیدار نچیروان بارزانی با فرمانده کل سپاه چه گذشت؟ + تصاویر
  • فیلم/ رئیسی: دختر یعنی رحمت الهی
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • پیش بینی وزش باد شدید در چهارمحال و بختیاری
  • درباره تیرباران اولین وزیر زن در ایران
  • تهران تا کی بارانی است؟
  • آیین افتتاح سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود